Galatasaray'da Diagne operasyonu

Galatasaray'ın devre arasından Kasımpaşa'dan kadrosuna kattığı Mbaye Diagne, ilk 5 maçında sadece 1 gol atabildi. Senegalli yıldızın performansı hayal kırıklığı yaratırken Diagne'nin uyum sürecini atlatabilemesi için Florya'da seferberlik ilan edildi. 

Fanatik gazetesinin haberine göre; Galatasaray’da Diagne seferberliği... 10 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilen ve şampiyon olunması halinde eski kulübü Kasımpaşa’ya 3 milyon Euro daha ödeneceği öne sürülen Senegalli yıldız, şu ana kadar beklentileri karşılayamadı. Sarı-Kırmızılı formayla çıktığı 5 maçta sadece Trabzonspor’a karşı penaltıdan 1 gol atan 28 yaşındaki oyuncuya, Florya’da adeta terapi yapılıyor. Yardımcı antrenörler Ümit Davala ve Hasan Şaş, hem idman sırasında hem de idmanlardan sonra Diagne’yi yalnız bırakmıyor. Fatih hoca ısrar ediyor Tecrübeli futbolcunun büyük takım atmosferine alışabilmesi için elinden geleni yapan ikili, oyuncunun üzerindeki baskı ve stresi azaltmaya çabalıyor. Oyuncusuna destek olan teknik patron Fatih Terim de, Türk Telekom Stadı’ndaki Antalyaspor maçında Diagne’yi ilk 11’de oynatarak, öğrencisine olan güvenini ortaya koyacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0