Galatasaray'da muhalefet Abdurrahim Albayrak'ı istiyor!

23 Mart tarihinde düzenlenen genel kurul sonrası Mustafa Cengiz ve Yönetimi idari açıdan ibra edilmedi. İbra kararı nedeniyle Mustafa Cengiz ve Yönetimi, tüzük gereği seçime dahil olamayacak. Yaşanan ibra kaosu nedeniyle Başkan Mustafa Cengiz mahkemeye başvuracaklarını açıklarken, muhalefet şimdiden seçim listesi için kolları sıvadı. Hedefteki ilk isim ise Albayrak.

Milliyet'in haberine göre; Yeni liste için ciddi bir çalışma içerisine giren muhalefet, Mustafa Cengiz'in sağ kolu Abdurrahim Albayrak'ı yanlarına çekebilmek için formül arıyor. Abdurrahim Albayrak ilk etapta Sportif A.Ş.'de görevlendirilecek. 

İbrasızlık nedeniyle bir dönem yönetime girmesi mümkün olmayan deneyimli yönetici için bir formül arandığı bildirildi. Galatasaray camiasında, Albayrak'ın içinde olacağı bir yapının başarılı olacağı görüşü hakim.

Teknik direktör Fatih Terim ve ekibinin, özellikle Albayrak'ın içinde olduğu bir yapıya destek verdikleri bildirildi.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0