Sözleşme görüşmeleri askıya alındı!

Geçtiğimiz günlerde özellikle Martin Linnes ile sözleşme imzalanması beklenirken, 23 Mart tarihinde yapılmış olan genel kurulda Mustafa Cengiz ve yönetiminin ibra edilmemesi sonrası bu görüşmelerin şimdilik durdurulması kararı alındı.

Posta Gazetesi'nin haberine göre; Yönetimin idari olarak ibra edilmemesi sonrası Selçuk İnan, Martin Linnes, Sinan Gümüş'ün yeni sözleşme görüşmeleri askıda kaldı. Galatasaray'da yönetimin idari olarak ibra edilmemesi sebebiyle başlayan yargı süreci, en çok da yeni kontrat bekleyen oyuncuları etkiledi. Sezon sonunda sözleşmeleri bitecek olan Selçuk İnan, Martin Linnes, Sinan Gümüş gibi oyuncuların menajerleri, yönetimle yaptıkları görüşmelerde geri adım atmak zorunda kaldı.

YÖNETİME DESTEK
Bu arada Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve yönetim kurulu üyeleri, sarı-kırmızılıların erkek voleybol takımının Avrupa CEV final maçında karşılaştığı Trentino maçında takımını yalnız bırakmadı. Tribünlerde, "Seçimle gelen, seçimle gider", "Nerede kaldı fikriniz, nerede kaldı vicdanınız", "Söz konusu Galatasaray ise gerisi teferruattır" pankartları açıldı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0