İkinci dalga daha sert olacak!

Ocak ayında kadroda önemli bir revizyona giden ve neredeyse takımın iskeleti sayılabilecek isimlerle yollarını ayırarak yeni bir yapılanma içerisine giren Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim sezon sonu için kolları sıvadı. Takım içerisinde hiç bir ismin vazgeçilmez olmadığına inanan İmparator, yaz döneminde radikal kararlara imza atabilir.

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da takım içinde yapılacak revizyon hareketinin ikinci dalgası oldukça sert olacak! Her fırsatta takımın değişmesini istediğini belirten ve transfer dönemini işaret eden Fatih Terim şimdiden kolları sıvadı.. Süper Lig'de şampiyonluk yolunda Başakşehir'in arkasında bulunan Galatasaray'da bir çok ismin kaderi de şampiyonluk yolunda belli olacak. Ligde kalan 10 haftadaki performansları yeterli bulunmayan isimlerle yollar ayrılacak.

Ocak ayındaki ara transferde kadro değişiminin ilk ayağını gerçekleştiren Galatasaray’daki ikinci dalga çok daha sert olacak. Teknik direktör Fatih Terim, sezon sonundaki değişim operasyonunun ikinci ayağı için radarına ‘vazgeçilmez’ olarak görülen isimleri de aldı. Operasyonun sportif olduğu kadar mali yönü de bulunuyor. Henüz kesin karar verilmemekle birlikte ligin kalan 10 haftalık periyodundaki performanslar söz konusu isimler için çok belirleyici olacak. Sarı-kırmızılılar için ligde kalan 10 maçlık periyot, artık sadece bir şampiyonluk mücadelesi olmaktan çıktı. Yeni kontrat bekleyen, kadroda şans bulamayan ve maliyetleri baz alındığında hayal kırıklığı yaratan tüm oyuncuların kaderini son 10 hafta belirleyecek.

KİMSE VAZGEÇİLMEZ DEĞİL
Kadroda yeri garanti olmayan isimler, yıllık maliyetleri 3.3 milyon Euro olan Fernando ve 2.3 milyon Euro olan Mariano.. Brezilyalı oyuncuların durumu sezon sonunda teknik direktör Fatih Terim'in vereceği karara göre şekillenecek. Sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Selçuk İnan ve Sinan Gümüş’ün durumu da yine bu 10 haftada netleşecek. Transfer iddiaları çıksa da Galatasaray’dan erken bir kontrat hamlesi gelmeyecek. Takımdaki şansları azalan Muğdat Çelik ve Ömer Bayram ise bulacakları son şansları kullanamazsa yollar ayrılacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0