Jose Mourinho'dan Galatasaray itirafı!

Dünya futbolunun saygın teknik direktörlerinden olan Jose Mourinho, Türk futboluyla ilgili beIN Sports'a açıklamalarda bulundu. Portekizli teknik adam, İmparator Fatih Terim için övgü dolu sözlerde bulundu. Türk futbolunu sevdiğini belirten yaşayan efsane, Real Madrid eşleşmesinde korktuğunu da itiraf etti.

Jose Mourinho'nun açıklamaları şu şekilde:
Yapabileceğim en büyük övgü Türk takımlarına ve Türkiye Süper Ligi'ne mücadele ve tutkudur. Avrupa'da değişik organizasyonlarda farklı Türk takımlarına karşı mücadele ettim. Her zaman çok mücadeleci takımları karşımda buldum. Futbolda en sevdiğim şeylerin başında tutku geliyor. 

''ÇOK KORKMUŞTUM''
Türkiye'de futbol büyük bir tutkuyla oynanıyor. Taraftarlar futbola çok bağlı. Stadyumlarda inanılmaz atmosferler oluşuyor. Çok büyük dostum Fatih Terim'e karşı oynadım. Galatasaray-Real Madrid maçını hatırlıyorum. Sonuçta biz kazanmıştık ama çok çok korkmuştum. Çünkü, o tutku, o ruh bizim çok acı çekmemize yol açmıştı. Futbolda bu tür tutkuyu çok seviyorum ve Türk futbolu da bu açıdan inanılmaz.

YARI FİNALİN UCUNDAN DÖNÜLMÜŞTÜ
2012-2013 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükselen Galatasaray, Real Madrid ile eşlemişti. Sarı-kırmızılılar ilk maçı 3-0 kaybederken, Ali Sami Yen'de oynanan müsabakada 1-0 geriden gelip skoru 3-1'e getirmişti. Didier Drogba ile bir gol daha bulsa da bu gol ofsayt gerekçesiyle sayılmamıştı. Son dakikada Real Madrid, Cristiano Ronaldo ile skoru 3-2 yapıp sonucu tayin etmişti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0