Mitroglou'ndan övgü dolu sözler..

Ocak transfer döneminde kadromuza kattığımız Yunan golcü Kostas Mitroglou teknik direktörümüz Fatih Terim hakkında övgü dolu açıklamalarda bulundu. Takıma uyumunu çabuk sağlayan ve Akhisarspor maçında attığı golle 3 puanı getiren golcü burada bulunmaktan son derece memnun olduğunu söyledi.

Sabah'ın haberine göre; Galatasaray'da uyum sürecini çabuk atlatan Kostas Mitrogoğlu, sarı-kırmızılı formayı giydiği için çok mutlu olduğunu söyledi. Galatasaray'la devam eden 1.5 yıllık kiralık sözleşmesi olan Yunan golcü, "Galatasaray'da ortam çok iyi. Birbirleriyle iyi anlaşan bir arkadaş grubu var ve hiç yabancılık çekmedim. Takımdaki herkes bana çok sıcak davranıyor. Buraya gelmek benim için doğru bir tercihti. Umarım takıma olan katkım artarak devam eder. Bunun için çok çalışıyorum" diye konuştu.

İSTANBUL BANA YABANCI DEĞİL
Teknik direktörü Fatih Terim'le çalışmaktan son derece memnun olan Mitroglou, "İmparator lakabını neden aldığını anladım. Bütün oyunculara eşit davranıyor ve formayı adaletli davranıyor. Takımdaki herkes kendisine saygı duyuyor. Büyük bir otoritesi var." ifadelerini kullandı.

İstanbul'daki yaşamından da bahseden tecrübeli golcü, "Dünyanın en güzel şehirlerinden birisindeyim. Akrabalık ilişkilerinden dolayı zaten buraya yabancı değildim. Boş zamanlarımda bol bol gezip, şehrin güzelliklerini keşfediyorum." dedi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0