Mustafa Cengiz seçime girmek istiyor!


Galatasaray'da geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen Genel Kurul, hiç kuşkusuz son yılların en tartışmalı döneminin de başlangıcı oldu. İdari olarak ibra edilmeyen başkan Mustafa Cengiz ve yönetiminin, tüzük gereği en geç 1 ay içinde seçime gitmesi gerekirken bu isimlerden hiç kimse yeni seçimlerde de yer alamıyor. Ancak genel kurul sonrasında hukukçularla görüşmeye devam eden başkan Cengiz'in seçime girme planı var..

Akşam gazetesinde yer alan habere göre; geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirile genel kurul sonrasında basın toplantısı düzenleyen ve "Görevimizin başındayız. Hukuki yollara başvuracağız" diyen başkan Mustafa Cengiz ve yönetiminin planı da ortaya çıktı. İdareciler, öncelikle oylamada haksızlık yapıldığı iddiasını ortaya koyacak. Genel kurulda oylama esnasında çekilen video görüntülerinde havaya kaldırılan her el, tek tek sayılıyor. Bunun için özel ekipler oluşturuldu. Yönetim, bu görüntüleri mahkemeye delil olarak sunacak. Yapılan oylamada haksızlık olduğu ve aslında ibra edilmelerinin gerektiğine vurgu yapılacak. Böylece mahkemenin, yürütmeyi durdurması planlanıyor. Daha sonra ise seçim kararı alınacak. Başkanlık seçiminin tarihi ise takım etkilenmesin diye sezon sonu olarak belirlenecek.

Bütün bunlar yaşanırken, Galatasaraylı futbolcuların neredeyse tamamı sosyal medyada mevcut yönetime destek mesajları yayınlıyor. Şampiyonluk yarışındaki Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim ise gelişmeleri yakından takip ediyor. Oyuncularının yaşanan süreçten etkilenmemesi için her şeyi yapan Terim, daha önce mevcut başkan Mustafa Cengiz ile de anlaştığı 5 yıllık yeni sözleşmeyi belirsizlik ortadan kaldırılmadan imzalamak istemiyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0