Galatasaray'da gündem sakatların dönüşü..

Şampiyonluk yarışında Başakşehir'in arkasında 8 puan farkla takibini sürdüren Galatasaray'da yıldız isimler Fernando ve Yuto Nagatomo'nun sakatlıkları teknik heyeti düşündürmeye devam ediyor. Bir süredir sakatlıkları nedeniyle forma şansı bulamayan 2 yıldız isim için büyük bir çalışma başlatıldı. Milli arayı en iyi şekilde değerlendirmek isteyen teknik heyet bu iki ismin milli aradan sağlıklı bir şekilde dönebilmesi için seferberlik başlattı.

Posta gazetesinde yer alan habere göre; Süper Lig'de milli ara öncesi son sınavını Bursa deplasmanında verecek olan Galatasaray’da bugünden itibaren tek gündem sakatlıkları nedeniyle takımdan uzak kalan yıldızların durumu olacak. Teknik direktör Fatih Terim, özellikle sol bek Yuto Nagatomo’nun kritik deplasmana mutlaka yetiştirilmesini istiyor. 23 yaşındaki genç savunma oyuncusu Emre Taşdemir’in henüz 90. dakikayı çıkaracak kondisyon seviyesine sahip olmaması, Ömer Bayram’ın da kötü performansı nedeniyle solda Nagatomo’yu oynatmak isteyen Terim, kulüp doktorlarıyla bir görüşme yapacak. Fernando’nun da bu karşılaşmaya yetiştirilmesi bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0