ÖZEL | Efe Güven: Şampiyonun yüreği ortaya çıktı!

Kadınlar Basketbol Süper Ligi 23. haftasında Galatasaray evinde Hatay Büyükşehir Belediye'yi 23 sayı farktan dönerek 67-65 mağlup etti. Başantrenör Efe Güven, FCN Blog ekibinden Doğan Malkoç'a özel açıklamalarda bulundu. 

ŞAMPİYONUN RUHU ORTAYA ÇIKTI
Çok mutluyum. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Bu sene zor bir sezondan, zor bir dönemden ve süreçten geçiyoruz. Bunu çok iyi yönetiyoruz şu anda. İlerleyen sürede daha iyi olacağımıza inanıyorum. Yirmi üç sayı geri düşmüştük. Euroleauge'de oynayan bir takıma karşı oynadık. Biz de zamanında Euroleague şampiyonu olduk ve onlara eski şampiyon olduğumuzu gösterdik. İlk yarı onu gösteremedik ama ikinci yarı bunu başarabildik. Işıl'ın söylediği gibi şampiyonun yüreği ortaya çıktı. 

PLAYOFF'A EV SAHİBİ AVANTAJIYLA GİRMEK İSTİYORUZ
Hatay çok kuvvetli, çok iyi bir takım. Ligin en iyi bütçelerine sahip takımlardan biri. Euroleague'de playoff'ta karşılaşırsak eğer, karşılaştığımız zaman yine aynı eforu sarfedip o turu geçmek istiyoruz. Tabii turdan önce önümüzdeki üç maçı kazanıp playoff'a ev sahibi avantajına sahip olarak girmek istiyoruz. Hakemlerle ilgili konuşmak istemiyorum ama maçı kazandığımız için mutluyuz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0