Ryan Babel, Galatasaray'a geliyor!

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Galatasaray, flaş bir transfere imza atmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılılar İngiltere Premier Lig ekibi Fulham'da forma giyen Hollandalı futbolcu Ryan Babel'e imza attıracak.

Hürriyet gazetesinin haberine göre; Galatasaray, devre arasında Beşiktaş'tan ayrılıp Fulham'a transfer olan Babel'i kadrosuna katıyor. Hollandalı futbolcu, Fulham'ın küme düşmesi durumunda kendisini Galatasaraylı yapan sözleşmeye imza atacak.

FULHAM DÜŞME HATTINDA
İngiltere Premier Lig'de 28 haftada 17 puan toplayan Fulham, 19. sırada yer alıyor. Ligde kalmak için 17. sırada yer alması gereken Londra temsilcisi, 17. sıradaki Southampton'ın 10 puan gerisinde yer alıyor. Siyah-beyazlılar geçtiğimiz günlerde menajer Claudio Ranieri'nin görevine son verdi. 

SÜPER LİG'DE 36 GOL, 23 ASİST
Spor Toto Süper Lig'de daha önce Kasımpaşa ve Beşiktaş formaları giyen Hollandalı yıldız, ligde 120 maça çıktı. Bu karşılaşmalarda rakip kaleleri 36 kez sarsan Babel, 23 de asist üretti. 

Ryan Babel geçtiğimiz hafta Fulham formasıyla ilk golünü West Ham United'a karşı atmıştı. Siyah-beyazlılar karşılaşmadan 3-1 mağlup ayrılırken Babel, 3000 gün sonra bir Premier League maçında gol atma başarısı göstermişti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0