Kontrat yoksa, forma da yok!

Son haftalarda forma şansı bulmakta zorluk çeken Sinan Gümüş'ün yeni sözleşmesinde ciddi bir zam istediği ve bu nedenle kadroya alınmadığı iddia edildi. Performansıyla da zaman zaman eleştirilerin odağı olan Gümüş, fiyat artışı istemesinden sonra forma sıkıntısı çektiği belirtildi.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; hafta içinde Galatasaray’la yaptığı yeni kontrat görüşmelerinden olumsuz sonuçla ayrılan ve zam isteyen Sinan Gümüş, Antalyaspor maçının kadrosunda kendisine yer bulamadı. Sezonun ilk yarısında her fırsatta forma şansı veren teknik direktör Fatih Terim'in, yaşanan gelişmeler sonrasında genç forveti gözden çıkardığı iddia ediliyor. 

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 25 yaşındaki oyuncuyla Süper Lig’den birçok kulübün, şimdiden temasa geçtiği belirtiliyor. Galatasaray Yönetimi ise, yeni sözleşme sürecinde yaşanan gelişmeler sonrasında sezon sonuna kadar Sinan’a yeni bir teklif sunmayı düşünmüyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0