Sinan Gümüş'e teklif var!


Galatasaray'da sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Sinan Gümüş’ün yaşadığı belirsizlik moralini bozmaya başladı. Son olarak Antalyaspor maçının kadrosuna alınmayan 24 yaşındaki futbolcunun durumu netleşmezken, yönetimin de oyuncuyla yeni bir kontrat için istekli olmaması sezon sonu için ayrılık ihtimalini güçlendirdi.

Takvim'in haberine göre; Galatasaray ile sözleşme konusunda sıkıntıları bulunan Sinan Gümüş'e yurt dışından teklif var. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan futbolcunun Almanya'dan gelen teklifi olumlu olarak değerlendirdiği öğrenildi. Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Sinan Gümüş ve menajerinin Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim ile görüşmelere başladığı iddia edildi. Galatasaray'dan 650 bin euro alan Sinan Gümüş için yönetim, 1 milyon Euro önermişti. 25 yaşındaki forvet oyuncusu ise 1.5 milyon euro talep etmişti. Gurbetçi oyuncu yapılan ilk görüşmelerde Galatasaray yönetiminin yeni sözleşme teklifini reddetti.

Yaşadığı sakatlıktan sonra kendisiyle mukavele konusunun askıya alınmasına içerleyen Sinan’ın istediği şartlarda önüne sözleşme gelmemesi sonucu kariyerini Avrupa’da sürdürmek istediği belirtildi. Tecrübeli futbolcuyla geçtiğimiz dönemlerde PSV Eindhoven, Benfica ve Genoa gibi önemli takımlar ilgilenmiş ancak istenen bonservisin yüksek olmasından dolayı transfer gerçekleşmemişti. Bu kulüplerin yaşanan gelişmelerden sonra tekrar devreye girebileceği konuşulurken, Sinan’la ilgili olarak Fenerbahçe’nin de yaz döneminde teklif yapabileceği iddia edildi.


Sinan Gümüş bu sezon sarı kırmızılı formayla 14 maça çıkmış, 4 gol atıp 2 de asist yapmıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0