STSL | Şampiyonluk yolunda kritik viraj!

Süper Lig'in 24. haftasında Galatasaray, deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a konuk olacak. 3 Mart Pazar günü saat 19.00'da oynanacak mücadeleyi Cüneyt Çakır yönetecek. Zorlu mücadele öncesinde bilinmesi gerekenler şu şekilde..

SÜPER LİG TARİHİNDE İKİNCİ MAÇ
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'e bu yıl yükselen Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile ikinci kez karşılaşacak. Cimbom, lig tarihindeki ilk maçta Erzurumspor'u sezonun ilk yarısında Sami Yen'de 1-0 mağlup etmişti. 

CİMBOM 9 MAÇTIR KAYBETMİYOR
Fatih Terim'in öğrencileri Süper Lig'de oynadığı son 9 maçı kaybetmedi. Cimbom bu karşılaşmalarda 6 galibiyet, 3 beraberlik aldı. Galatasaray, ligde devam eden en uzun serinin sahibi (Başakşehir ve Kayserispor ile birlikte).

ERZURUM 10 MAÇTIR GOL YİYOR
Süper Lig'de oynadığı son 10 maçta kalesini gole kapatamayan BB Erzurumspor, ligde devam eden en uzun serinin sahibi (Kasımpaşa ile birlikte). Öte yandan Galatasaray ise Süper Lig'de oynadığı son 9 maçta da rakip kaleleri havalandırdı. 

Galatasaray bu sezon Süper Lig'de en fazla gol atan (46), topa en fazla sahip olan (%57) ve gole çevirme oranı en yüksek (% 18,3) takım.

BELHANDA VE FEGHOULİ FORMDA
Galatasaray'ın Kuzey Afrikalı yıldızları ligde fırtına gibi esiyor. Sarı-kırmızıların 10 numarası ligdeki son 3 maçta 3 gole imza atarken 1 de asist üretti. Galatasaray'da Sofiane Feghouli ise son 4 maçta 4 gol attı, 1 asist yaptı. Yıldız futbolcunun Akhisarspor maçında bir topu direkten dönmüştü.

SARI-KIRMIZILILARIN TALEBİ REDDEDİLMİŞTİ
Galatasaray, 3 Mart Pazar günü saat 19.00'da oynanacak karşılaşmanın saat 16.00'a alınmasını talep etmiş ancak TFF bu talebi reddetmişti. Erzurumspor'un 26. haftada oynayacağı Trabzonspor maçının ise saat 16.00'da oynanacağı açıklandı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0