Süper Lig: Muhteşem geri dönüş!

Süper Lig'de verilecek 3 hafta aradan önce oynanan kritik maçta Galatasaray, rakibi karşısında 2-0 geriye düşmesine rağmen Bursaspor'u 3-2 mağlup etti. İlk yarı tutuk bir görüntü sunan Fatih Terim'in öğrencileri, ikinci yarıda oynadığı etkili oyunla zorlu deplasmandan 3 puan çıkardı. Başakşehir'in puan kaybettiği haftada alınan 3 puan Aslan için büyük moral olurken, zirveyle puan farkı da 6'a indi. İşte sayılarla bu maçın istatistikleri ve şifreleri;

1: Galatasaray bu maçta 1 kez ofsayta düştü.

3: Galatasaray'ın 3 gol attığı karşılaşmada isabetli şut sayısı 3 oldu.Galatasaray rakip kaleye toplamda 9 şut çekti.

3.1: Galatasaray maçı 3 korner kullanarak tamamladı.

3.2: Galatasaray'da Belhanda ve Marcao 3 kez adam geçmeyle bu alanda öne çıktı.Sakho ise Bursaspor'un bu alanda ki lideriydi.

3.3: Galatasaray'ın tecrübeli sağ beki Mariano 3 top kapmayla takımın öne çıkan ismiydi.Bu alanda Aytaç Kara maçın lideri oldu.

8: Galatasaray karşılaşmayı 8 adet faul yaparak tamamladı.Bun karşılık maçın hakemi Suat Arslanboğa Galatasaraylı oyunculara 6 adet sarı kart gösterdi.

10: Bursaspor - Galatasaray karşılaşmasında Sarı Kırmızılı ekip 10 adet pas arası yaptı.Marcao 3 pas arasıyla takımın bu alandaki lideri oldu.

11: Başarılı savunma oyuncusu Luyindama kazandığı 11 adet hava topuyla maçın bu alanda en iyisiydi.

13: Karşılaşmada Luyindama girdiği ikili mücadelelerin 13'ünden başarıyla çıktı.Kongolu savunma oyuncusu bu alanda maçın açık ara lideri oldu.

20: Bursaspor - Galatasaray karşılaşmasında Galatasaray rakip ceza sahasına 20 orta denemesi yaparken 6 isabetli orta açabildi.6 ortanın 3 tanesi Youness Belhanda'dan geldi.

27: Galatasaray maçta 27 adet top uzaklaştırdı.Marcao ve Donk uzaklaştırdığı 5'er adet topla bu istatistiğe katkı verdi.

45+2: Galatasaray'ın karşılaşmada kaleyi bulan ilk şutu N'diaye'nin 45+2'de attığı golde gerçekleşti.

%55: Galatasaray'ın 2-0'dan geri gelerek 3-2 kazandığı maçta topla oynama yüzdesi %55 oldu.

%58: Galatasaraylı oyuncular rakipleriyle girdiği ikili mücadelelerin %58'sinde ayakta kalan taraf olurken, hava topu mücadelelerinde de rakiplerine %64 oranında üstünlük sağladılar.

61: Galatasaray'ın savunma oyuncusu Luyindama karşılaşmada attığı 61 başarılı pasla takımın öne çıkan ismi oldu.Başarılı savunmacı bu istatistikte sahanın en iyis oldu.

%80: Galatasaray'ın genel pas isabet yüzdesi %80 olurken rakip yarı alanda pas isabet oranı ise %68 oldu. 

%91: N'diaye attığı 32 pas denemesinin 29'unu isabet ettirerek %91 oranında pas isabeti sağladı.Bu alanda maçın en iyisi oldu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0