Terim'den oyunculara 2 kupa motivasyonu..

Yönetimsel olarak çalkantılı bir süreç geçiren Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim oyuncularının bu süreçten en az hasarla çıkması için Florya'da yoğun bir mesai harcıyor. Süper Lig'de şampiyonluk iddiasını sürdüren Galatasaray, milli arada iki hazırlık maçı yaparken bu karşılaşmalardan da galibiyetle ayrıldı. Teknik direktör Fatih Terim ise oyuncularını duble yapmakla motive ediyor.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'ın yönetim katında yaşadığı kaosun futbolcuların kafasında soru işareti yaratmaması adına teknik direktör Fatih Terim Florya'da talebeleriyle kısa bir konuşmaya imza attı. Milli arada takımda kalan oyuncularıyla oyuncuların maç kondisyonunu kaybetmemesi adına özel çalışmalar yapan tecrübeli teknik adam, dün gerçekleştirilen antrenman öncesinde oyuncularına, "Başarısızlığa mazeret arayamayız. Ligde sekizde sekiz yaparsak şampiyon olma şansımız var. Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmaya da yakınız. Biz iki kupayı da almak istiyoruz." diyerek konsantrasyonlarını yüksek tutmalarını istedi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0