Yaşanan ibra krizi Fatih Terim'i rahatsız etti!

Başkan Mustafa Cengiz ve Yönetimi'nin ibra edilmemesi sonrası yaşanan şokun takıma sirayet etmemesi için yönetim ve teknik heyet bu yönde bazı çalışmalar yapmaya başlamıştı.

Webaslan'ın haberine göre; Galatasaray'da yaşanan ibra krizi teknik direktör Fatih Terim'i de rahatsız etti. Şampiyonluk yolunda kritik bir sürece girilmişken kulüpte yaşanan kaostan hoşnut olmayan tecrübeli çalıştırıcı, oyuncularının bu durumdan etkilenmemesi için yoğun çaba sarf ediyor. Şampiyonluk yolunda kritik bir sürece girilmişken kulübün böyle bir kaosun içine girmesinden hoşnut olmayan deneyimli teknik adam, bir yandan da oyuncularını kritik maçlara hazırlıyor. Önce kupada sonra ligde Yeni Malatya'yı ağırlayacak olan Terim'in öğrencileri, ardından da  Kadıköy'de Fenerbahçe derbisine çıkacak. Son düzlüğe girilirken oluşan belirsizlik durumundan oyuncularının etkilenebileceğini düşünen Terim'in, oluşan olumsuz havayı dağıtmak istediği öğrenildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0