Ali Palabıyık ve Semih Özsoy'a suç duyurusu

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında oynanan Fenerbahçe derbisinde Galatasaray'ın 2 puanını çalan Ali Palabıyık'a tepkiler sürüyor. Galatasaraylı Avukatlar ve Hukukçular Derneği, art niyetli olan bu şahıs ve Semih Özsoy hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

Galatasaraylı Avukatlar ve Hukukçular Derneği, Twitter hesabından yaptığı açıklamada Ali Palabıyık ve Semih Özsyon hakkında suç duyursunda bulunulacağını açıkladı. Konuya ilişkin yapılan açıklama şu şekilde:

Fenerbahçe-Galatasaray maçı sonrası söylemleri sebebiyle Fenerbahçe 2. Başkanı Semih Özsoy ve maçın hakemi Ali Palabıyık hakkında derneğimiz tarafından İstanbul Anadolu Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunulmuştur. Konuyla ilgili detaylı açıklama yarın yapılacaktır. Buna ek olarak Ali Palabıyık hakkında, FIFA listesinden çıkartılması için de gerekli girişimlerimiz başlamıştır. Kamuoyunun bilgisine sunulur.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0