Ali Sami Yen'de taraftar şova hazırlanıyor!

Genel kurul'da yaşanan ibra krizi sonrası mevcut yönetime destekte bulunan ve arkasında duran Galatasaray taraftarı, Ali Sami Yen Stadyumu'nu tıklım tıklım doldurmaya hazırlanıyor.

Posta Gazetesi'nin haberine göre; Tribünlerde 40 bin kişi olması bekleniyor. Sarı-Kırmızılılar, ‘seçimle gelen, seçimle gider’ pankartı da hazırlıyor. Sportif A.Ş.’yi ilk kez kara geçirmesine rağmen mali kongrede idari açıdan ibra edilmeyen Başkan Mustafa Cengiz, tüm hukuki yollara başvuracağını açıklarken, o günden bu yana taraftarlar da yönetimin arkasında...

Şampiyonluk yolundaki son 8 hafta öncesi takımın konsantrasyon problemi yaşamasından endişe eden Galatasaraylılar, yarınki kupa maçında Aslantepe’de adeta gövde gösterisi yapacak. Malatyaspor ile oynanacak yarı final mücadelesinin biletlerine büyük ilgi gösteren Galatasaraylılar, sosyal medyada da ‘gelmeyen, biletini devretsin’ kampanyasını sürdürüyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0