Ayberk Olmaz: Enerji koyduğumuz zaman her maçı kazanabiliriz.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 25. haftasında deplasmanda Banvit'i 80-75 mağlup eden Galatasaray Doğa Sigorta'da karşılaşmayı 11 sayıyla tamamlayan Ayberk Olmaz basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

ÖNEMLİ BİR GALİBİYET ALDIK
Üçüncü periyottaki savunmamız çok önemli. Basketbolda 11-12 sayılık farklar çok önemli değil, kısa süreler içerisinde kapatabilirsiniz bu farkı. Soyunma odasında da bunu konuştuk. Savunmamızdan aldığımız enerjiyle hücumda daha etkili olduk. Benim için de iyi bir maçtı. Kazanmak ise her şeyden daha önemli, kazanmadığınız sürece hiçbir bireysel performansın önemi yok. Takım arkadaşlarımı ve staff’ı tebrik ediyorum, önemli bir galibiyet aldık. 

HER MAÇI KAZANABİLİRİZ
Daçka maçında aslında bütün takım olarak şanssızlığımıza denk geldi. Kötü oyunun yanında şanssızdık. Sezon başından hiç mücadele etmeyi bırakmadık, bugün de o mağlubiyetten dönmeyi başardık. Sahaya böyle enerji koyduğumuz zaman her maçı kazanabiliriz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0