Diagne'nin efsane olma şansı..

Bu haftasonu oynanacak dev derbide 2 takımında hücum oyuncularına büyük görev düşecek.Galatasaray'ın Ocak ayında büyük umutlarla transfer ettiği Mbaye Diagne bu maça özel olarak hazırlanıyor.Avrupa'nın en çok gol atan isimleri arasında bulunan golcü ligin ilk yarısında Kasımpaşa formasıyla Kadıköy'de 2 gol atmıştı.
Milliyet'in haberine göre; Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde takımların beraberlik lüksü yok. Kadıköy'de iki ezeli rakibin mücadelesinde gol atma zorunluluğundan dolayı hem Roberto Soldado hem de Mbaye Diagne'ye büyük iş düşecek.

Sezonun ikinci yarısında kişisel anlamda farklı hikayeler ortaya koyan iki yıldız forvetin rakamlarına göz atmakta fayda var. Kasımpaşa'dan Galatasaray'a gelen Diagne, şu anda 23 maçta 26 golle Avrupa'nın bile en skorer isimlerinden. Ancak Galatasaray'da henüz istenen seviyede değil. Fiziksel olarak tam oturmayan Senegalli, 6 lig maçında 6 gol attı, 4'ü penaltıdan. Fenerbahçe maçı 28 yaşındaki yıldız için fırsat olacak. Kadıköy'de Drogba'nın, Jardel'in, Baros'un ve Burak Yılmaz'ın yapamadığını Diagne'nin önünde gerçekleştirme şansı var.

Soldado ise sezonun ikinci yarısında ilk gollerini bulurken 4 gol 4 asistle oynuyor. Tecrübeli yıldız, son 5 maçta da 3 gol 2 asistle formda olduğunu gösteriyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0