Didier Drogba bir kez daha Arena'da!

Dünya futbolunun gelmiş geçmiş en önemli karakterlerinden birisi olan Didier Drogba, iki sezon formasını giydiği Galatasaray'a bir kez daha geri dönüyor. Aktif futbol yaşantısını Phoenix Rising kulübünde sonlandıran Fildişili yıldız hafta sonu oynanacak olan Yeni Malatyaspor karşılaşmasında tribündeki yerini alacak. 

2013 yılının Ocak ayında Galatasaray'a transfer olan Didier Drogba, sarı-kırmızılı forma altında geçirdiği 1.5 sezonluk süre zarfı içerisinde 53 maçta 20 gol - 13 asistlik performansa imza attı. Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonluklarının yanı sıra Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynama başarısı gösteren kadronun en önemli parçalarından birisi olan Didier Drogba hiç kuşkusuz dünya futbol tarihinin en önemli figürleri arasında yer alıyor. Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra Chelsea'ye dönen ve tabir-i caizse üst seviye futbol kariyerini burada sonlandıran Fildişili yıldız oyuncu, kariyerinin son yıllarını da Amerika'da geçirdi. 

6 Nisan Cumartesi günü Ali Sami Yen Arena'da oynanacak olan Yeni Malatyaspor karşılaşmasında bir kez daha taraftarlarla buluşacak olan Fildişili yıldız oyuncuya yönetim özel bir plaket takdim edecek. Didier Drogba'nın ayrıca Galatasaray'ın bugün resmi olarak duyurduğu Phoenix Rising kulübü ile yapılan uluslararası ortaklık anlaşmasında da önemli bir rol oynadığı iddia ediliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0