Duygun Yarsuvat: Fatih Terim gelip konuşabilir..


Galatasaray'da bir dönem geçici başkan olarak görev yapan Duygun Yarsuvat, gündeme ilişkin olarak Radyospor'a açıklamalarda bulundu. Kupa yarı finalinde oynanılan Malatyaspor maçının ardından "Genel Kurul'da konuşmak isterdim." diyen teknik direktörümüz Fatih Terim'e de cevap veren Yarsuvat, kulübün seçime gitmesi gerektiğini ancak yönetimin idari tedbir kararı durumunu beklediklerini belirtti. Duygun Yarsuvat'ın açıklamaları şu şekilde..

HEDEFİMİZ ŞAMPİYON OLMAK
Başakşehir'le aramızda 6 puan fark var. Galatasaray'ın maç kaybedeceğini düşünmüyorum. Sonuçları takımlar belirleyecek. Galatasaray'ın amacı Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılmak olmalı. Bu kupayı 22. kez kazanmak, yani şampiyon olmak. Başakşehir bu yarışta 6 puanı kaybederse şartlar eşit olabilir. Başakşehir konu olunca bilmediğimiz bazı aktörler de devreye girebilir. Hakemlerin kullandığı inisiyatifler Başakşehir'in lehine oluyor. Ben takımımın her ortamda galip gelmesini isterim. Bunu hakemlere bağlamak istemiyorum. Fatih Terim haklarının yendiğini düşünüyor ama söylemeyebilir. Çünkü ceza alabilir. Galatasaraylı futbolcular hakemleri de yenmek zorundadır.

SEÇİME GİTMESİNİ İSTİYORUZ
Tedbir kararı kalırsa yürütme duruyor ve Mustafa Cengiz seçime girebilir. Bu yüzden tedbir kararı almak istiyorlar. Galatasaray'ın seçime gitmesini istiyoruz. Tüzük de böyle söylüyor. Hakim karar verecek. Biz bu konuda tarafsız oluyoruz, davadan ne çıkarsa onu uygulayacağız. Tedbir kararı kalırsa yürütme duruyor ve Mustafa Cengiz seçime girebilir. Bu yüzden tedbir kararı almak istiyorlar. Galatasaray'ın içindeki kurullar, Galatasaray'ı kontrol ediyor. Bunlar olmazsa Galatasaray zaten olamaz. Bu kurullar olacak, herkes kendi görüşünü söyleyecek. 

FATİH TERİM GELİP KONUŞABİLİR
Galatasaray'ın problemlerini zaten Galatasaray içinde çözüyoruz ama bunun dışında kapalı kapılar ardında bunu gerçekleştirmek uygun düşmez. Fatih Terim de böyle insan değildir. Biz kulübün idaresinin normal bir şekilde gitmediğini söylememiz lazım. Eleştiriler doğru yolu gösteren eleştiriler. 'Ben kulüp başkanı oldum, her şeyi yaparım' demek doğru değil. Fatih Terim, Galatasaray genel kurulu üyesi olduğu için konuşma hakkına sahiptir. Kulüp üyesi olarak gelip konuşabilir, herhangi bir zararı yok. Divanda ona ait bir gündem yapalım, gelip konuşsun. Teknik direktör olması konuşmasına engel değil. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0