Efe Güven: Sadece bir galibiyet aldık..

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde yarı final serisinin üçüncü maçında Fenerbahçe'yi 74-59 mağlup eden Galatasaray'da karşılaşmanın ardından başantrenör Efe Güven açıklamalarda bulundu. Sadece bir galibiyet aldıklarını belirten deneyimli çalıştırıcı, oyuncularını tebrik etti.

Saha avantajını ikinci maçta elde etmiştik, bu avantajımızı bugün sürdürdük. Ancak ilk maçtan sonra da söylediğim gibi sadece bir galibiyet oynadık ve durumu 2-1’e getirdik. Çarşamba günü oynayacağımız maç final çıkmamız açısından çok önemli. Sadece bir maç kaldı. Sadece bir galibiyet aldık, bunu çok büyütmeye gerek yok. Maçı bitirdik, soyunma odasında konuştuk ve bugünkü maçı unuttuk. Yarından itibaren çarşamba günü için çalışmaya başlayacağız. Çarşamba günü de kazanırsak inşallah finale çıkacağız. Buraya gelen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Çarşamba günü oynayacağımız maçta salonda tek bir boş yer kalmamasını istiyorum. Çünkü bu takım sezon boyunca bunu fazlasıyla hak etti. Bu onuru, bu gururu onlara hep birlikte yaşatmamız gerekiyor. Çarşamba günü izleyenlere çok keyifli bir maç izleteceğiz. Oyuncularımı tebrik ediyorum

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0