Fatih Terim: O sene bu sene!

Yeni Malatyaspor karşısında 3-0'lık net skor ile galibiyet alan Galatasaray'da yüzler gülüyor. Fatih Terim oyuncularına iki günlük tatil verirken, teknik heyetiyle birlikte tüm odağını derbiye vermeye başladı.

Takvim Gazetesi'nin haberine göre; Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Kadıköy'de Fenerbahçe'yi devirmenin hesaplarını yapıyor. Tecrübeli teknik adam, Yeni Malatyaspor maçından sonra takımına 2 gün izin verdi. Oyuncularına da tatilde kafalarını iyice toparlamalarını istedi. Malatyaspor maçından sonra oyuncularıyla konuşan Terim'in, "Fenerbahçe'yi Kadıköy'de 20 yıldır yenemiyoruz. Her şeyin bir ilki vardır. O sene bu sene.." dediği öğrenildi.

FORM OLARAK DAHA İYİ DURUMDAYIZ
Fenerbahçe derbisi hazırlıklarına salı günü başlayacak olan Galatasaray'da Fatih Terim, hafta boyunca öğrencilerinin beynini yıkayacak ve tüm planlarını galibiyet üzerine yapacak. Tecrübeli hoca oyuncularına ayrıca, "Fenerbahçe bu sezon kötü durumda. Bundan faydalanmalıyız" diyerek derbi öncesi motivasyon konuşmalarına başladı bile!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0