Fatih Terim'den Badou Ndiaye'ye özel görev!

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe'ye konuk olacak Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in Badou Ndiaye'ye özel görev verdi. Deneyimli teknik adamın başarılı oyuncuyu gizli silahı olarak gördüğü öğrenildi.

Takvim gazetesinin haberine göre; Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in derbide gizli silahı Badou Ndiaye olacak. Fenerbahçe'nin hücum oyuncularına özel önlemler alacağını düşünen Terim, Senegalli yıldıza sürpriz koşularla ceza sahasına girmesi ve Diagne'ye destek olması talimatını verdi. Onyekuru da sürekli defans arkasına sarkacak.

DERBİNİN ANAHTARI 1-0'I BULMAK
Galatasaray'ın son 20 yılda Kadıköy'de sadece 13 dakika önde oynaması Fatih Terim'in en çok dikkat çektiği noktalardan birisi. Başarılı hoca bugün öne geçmenin galibiyetin yolunu açacağını düşünüyor. Terim özellikle ilk yarım saatte mutlaka gol bulmayı hedefliyor..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0