Fatih Terim'in Kayserispor maçına özel kozu!

Haftasonu oynanan Fenerbahçe maçı sonrası geride kalan altı haftada sıfır hata prensibiyle hareket edecek olan Galatasaray'da taktiksel değişiklikler yapılıyor. Hem mecburi hem de taktiksel olan bu değişikliklerin başında Ndiaye geliyor. Fatih Terim, Kayserispor maçında Ndiaye'yi öne çıkarmayı düşünüyor.

Fotomaç'ın haberine göre; Galatasaray'ın hocası Fatih Terim'i Kayserispor maçı öncesi asıl sıkıntıya sokan ise iki kanadının da eksilmesi.

Gelen ilk bilgilere göre tecrübeli teknik adam hem Onyekuru hem de Feghouli'nin yokluğunda farklı bir oyun sistemi üzerinde çalışıyor. Diagne'nin yanına Mitroglou'yu sürüyor. Belhanda'yı sağa, Emre Akbaba'yı sola yakın oynatıp ortada Ndiaye ile Fernando'yu deniyor.

Bu şekilde kanatsız oyuna takımı hazırlamaya çalışıyor. Oyunun merkezini Ndiaye'nin üzerine kuran Terim'in Senegalli oyuncudan daha faza öne çıkmasını talep etmesi dikkatlerden kaçmıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0