Felipe Melo yerine Fernando!

Galatasaray'ın 31 yaşındaki yıldızı Fernando'ya ülkesinden talip çıktı. Felipe Melo'nun formasını giydiği Palmeiras, 31 yaşındaki futbolcuyu transfer etmek istiyor.

Bu sezon mücadele ettiği 3 kulvarda da şampiyonluk hedefleyen Palmeiras'ta teknik direktör Luiz Felipe Scolari, maç yoğunluğunu kaldıramayan Felipe Melo yerine transfer talep etti. Deneyimli çalıştırıcının Fernando'yu gözüne kestirdiği öğrenildi. 

GALATASARAY 5 MİLYON EURO İSTİYOR 
Palmeiras yetkililerinin 31 yaşındaki yıldız için 3 milyon euro bonservis bedeli önerdiği ancak Galatasaray kapıyı 5 milyon eurodan açtığı iddia edildi. Fernando'yu elden çıkarmak isteyen sarı-kırmızılıların Brezilya ekibiyle görüşmeleri sürdürdüğü öğrenildi. 

"ORTA SAHAYA DİNAMİZM GEREK"
Transfer süreçleri hakkında ipuçları veren Palmeiras teknik direktörü Scolari, "Çok yoğun bir maç trafiğine giriyoruz ve hedeflerimiz büyük, kadromuzu da bu paralelde geniş tutmak zorundayız. Kadromuzdan kimse ayrılmayacak ancak orta sahaya bir dinamizm getirmek zorundayız" ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0