Galatasaray, Rodallega'yı istiyor!

Galatasaray, Süper Lig'de bir yandan şampiyonluk mücadelesi verirken bir yanda da gelecek sezon için çalışmalara başladı. Cimbom, transfer çalışmalarını sessizce yürütmeye çalışırken gündeme bomba gibi bir iddia düştü. Sarı-kırmızılıların Trabzonspor'un golcüsü Hugo Rodallega ile ilgilendiği iddia edildi.

Sabah gazetesinin haberine göre; Finansal Fair Play sebebiyle Ryan Babel ve Şener Özbayraklı gibi sezon sonu boşa çıkacak isimlere yönelen Galatasaray, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Hugo Rodallega için de girişimde bulunacak.

İNDİRİME YANAŞMADI
Trabzonspor, takımda tavan fiyatı 1 milyon euroyu belirlenince sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan oyuncu, 1.6 milyon euroluk yıllık ücretinde indirime yanaşmadı.

17 GOLE KATKI
Hugo Rodegalla bu sezon Trabzonspor'da 32 maça çıktı. 33 yaşındaki forvet bu karşılaşmalarda 14 kez gol sevinci yaşarken 3 de asist üretti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0