Galatasaray'da Fernando kıymete bindi

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında evinde Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak olan Galatasaray'da Badou Ndiaye'nin sarı kart cezalısı olması nedeniyle Fernando kıymete bindi. Uzun bir aranın ardından sahalara dönen Brezilyalı oyuncu, Malatya maçında ilk 11'de görev alacak. 

Sabah gazetesinin haberine göre; Galatasaray'da kart cezalısı Luyindama'nın yokluğunda stoperde yaşanan belirsizlik ve Ndiaye'nin cezalı olmasıyla ön liberoda Fernando kıymete bindi. Kupa maçıyla 47 gün sonra sahalara dönen Fernando, Yeni Malatya'ya karşı ligde de ilk 11'de olacak. Fatih Terim, Brezilyalı ön liberoyu yorulana kadar oyunda tutacak. Fenerbahçe derbisi öncesi ritm bulması istenen Fernando, Ryan Donk'un stopere geçmeye hazırlanması ve Ndiaye'nin cezalı duruma düşmesiyle alternatifsiz kaldı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0