Galatasaray'de hedef 8'de 8!

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak olan Galatasaray'da tek hedef galibiyet. Teknik direktör Fatih Terim, oyuncularıyla yaptığı görüşmede şampiyonluk için kalan maçların tamamının kazanılması gerektiğini aktardı. 

Milliyet gazetesinin haberine göre; Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, futbolcularından kupadaki maçı unutup Malatya ligde bugün yapacakları maça çok iyi konsantre olmalarını istedi. İmparator, galibiyetten başka çarelerinin olmadığını oyunculara aktardı. 

8'DE 8 YAPMAK ZORUNDAYIZ
Deneyimli hocanın, “Şampiyon olmak istiyorsak 8’de 8 yapmak zorundayız. Malatya maçını bu 8 finalden sadece ilki. Üstelik kazanarak Fenerbahçe ile deplasmanına oynayacağımız maça da moralli çıkacağız. Bu nedenle öncelikle Malatya’yı geçmeliyiz. Karşımızda takım halinde iyi savunma yapan bir rakip var. Bu kez golü erken bulursak maç bizim için daha kolay hale gelir” diye konuştuğu öğrenildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0