Galatasaray'ın kamp kadrosu açıklandı

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Konyaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray'ın kamp kadrosu belli oldu. Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre kadroda şu oyuncular yer aldı:

Fernando Muslera, Mariano Ferreira, Ahmet Çalık, Selçuk İnan, Younes Belhanda, Sinan Gümüş, İsmail Çipe, Martin Linnes, Ryan Donk, Badou Ndiaye, Ömer Bayram, Emre Akbaba, Henry Onyekuru, Konstantinos Mitroglou, Fernando Reges, Semih Kaya, Christian Luyindama, Emre Taşdemir, Yunus Akgün, Marcos Teixeira, Yuto Nagatomo, Muğdat Çelik, Sofiane Feghouli, Mbaye Diagne

Yayınlanan listede, Fenerbahçe maçı öncesi Galatasaraylı taraftarlar hakkında 'Hepsi Suriyeli' şeklinde bir cümle kuran ve ardından da kadro dışı bırakılan Sinan Gümüş'ün yer alması dikkat çekti.

Galatasaray kafilesi bugün saat 16:00'da Türk Hava Yolları’na ait özel bir uçuşla Konya’ya hareket ederek mücadele öncesi bu kentte kampa girecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0