Hagi'den Galatasaray Baluta önerisi

Önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Beşiktaş ve Galatasaray ile ilgili olarak Ada basınından gündeme bomba gibi düşen bir iddia ortaya atıldı. Brighton and Hove'da yayım yapan yerel gazete The Argus, Tudor Baluta'nın iki takıma da önerildiğini iddia etti.

Gazetenin Rumen kaynaklara dayandırarak verdiği haberde bonservisi Brighton and Hove Albion'ın elinde bulunan Baluta'nın sezon sonuna kadar kiralık olarak forma giyeceği FC Viitorul'un hocası Gheorghe Hagi tarafından iki kulübe kulübe tavsiye edildiği yazıldı.

BALUTA KİMDİR?
20 yaşındaki Rumen oyuncu orta sahada görev yapıyor. Baluta, Viitorul formasıyla 55 maça çıktı ve 2 gol atarken 1 de asist üretti.  3 milyon euro karşılığında Brighton and Hove Albion'a transfer olan genç oyuncu Viitorul'a kiralandı. Genç yetenek 3 kez de Romanya milli takımı formasını giydi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0