Marcao'da sakatlık endişesi.

Perşembe günü Evkur Yeni Malatyaspor ile oynanan Türkiye Kupası maçında sakatlanan Marcao'nun gelecek hafta oynanacak Beşiktaş derbisine yetiştirilmesi planlanıyor.Maç sırasında kasığında ağrı hisseden tecrübeli oyuncu teknik ekip tarafından oyundan alınmıştı.Galatasaray teknik ekibi Beşiktaş derbisine Marcao'dan yoksun çıkmak istemediği için çalışmalarını hızlandırdığı ve Marcao'ya özel program hazırladığı öğrenildi.

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Yeni Malatya deplasmanında ilk yarıda sakatlanarak oyundan çıkan Marcao'nun ilk tetkikleri cuma günü yapıldı.

Kasığında orta derecede yırtık tespit edilen Brezilyalı futbolcunun, Konya deplasmanına yetişmesi çok zor görünüyor. Doktorların planı, Marcao'yu ligin bir sonraki haftasında oynanacak Beşiktaş derbisine yetiştirebilmek.Marcao'nun tedavi süreci hafta boyunca çok yoğun şekilde devam edecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0