Markus Merk: Kritik kararlarda biraz (!) şanslıymış!

Galatasaray'ın hafta sonu deplasmanda oynadığı Fenerbahçe maçının yankıları devam ederken, karşılaşmanın hakemi Ali Palabıyık'ın skandal kararlarının tartışmaları devam ediyor. Galatasaray yönetiminin VAR kayıtlarının açıklanmasını istediği karşılaşmadaki 3 kritik kararı dünyaca ünlü eski futbol hakemi ve yayıncı kuruluşta bir dönem görev yapan Alman otorite Markus Merk değerlendirdi.

Dünyaca ünlü Alman hakem Markus Merk, hafta sonu Kadıköy'de oynanılan derbideki en kritik 3 pozisyon olarak belirlediği Hasan Ali Kaldırım'ın kırmızı kartı, Mehmet Topal'ın kırmızı kart görmemesi ve Fenerbahçe'nin attığı beraberlik golünü mercek altına aldı. FIFA'nın en saygın hakemleri arasında gösterilen Alman hakem, ilk olarak Hasan Ali Kaldırım'ın kırmızı kartının doğru olduğunu belirtirken, sarı kart göstererek yanlış bir tercih yapan hakemin VAR'a gidip kararını düzeltmesinin doğru olduğunu belirtti. Alman hakem, rakip takım oyuncusu Mehmet Topal'ın oyuncumuz Martin Linnes'e yaptığı hareketten dolayı en azından ikinci sarı kartı görerek kırmızı kartla oyundan ihraç edilmesi gerektiğini belirtirken, derbide atılan golde de kesinlikle faul olduğunu belirtti. Eski Alman hakem, kritik kararlarda Fenerbahçe'nin şanslı olduğuna dikkat çekti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0