Martin Linnes'in dalya heyecanı!

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Ali Sami Yen'de Kayserispor'u konuk edecek olan Galatasaray'da Martin Linnes dalya heyecanı yaşıyor. Sarı-kırmızılılarda Norveçli oyuncu Kayseri maçında görev alması halinde dalya diyecek. Galatasaray'da 4. sezonunu geçiren Martin Linnes, Kayserispor maçıyla dalya demeye hazırlanıyor.

Galatasaray'ın 2015-2016 sezonun devre arasında Norveç'in Molde takımından kadrosuna kattığı 27 yaşındaki bek oyuncusu Kayserispor maçında dalya heyecanı yaşıyor. Sarı-kırmızılılarda 4. sezonunu geçiren Linnes, şu ana kadar resmi maçlarda 99. maça çıktı. Başarılı futbolcu Kayserispor maçında görev alırsa Galatasaray formasıyla 100. resmi maçına çıkacak. 

3 KUPA KAZANDI
Martin Linnes, Galatasaray formasıyla çıktığı 99 maçta 3 kez ağları havalandırdı. Norveçli yıldız, Galatasaray'da TFF Süper Kupa, Türkiye Kupası ve Süper Lig şampiyonluğu yaşadı.

SÖZLEŞMESİ UZATILDI
Galatasaray sözleşmesi sezon sonunda erecek olan Martin Linnes'in kontratını geçen hafta 2 yıl daha uzattı.Sarı-kırmızılılar, 2020-2021 sezonu sonuna kadar yeni sözleşme imzaladığı Norveçli futbolcuya her bir sezon için 1 milyon 400 bin euro sabit ücret ödeyecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0