Martin Linnes'in durumu iyi..

Süper Lig'de sezonun en önemli maçına çıkan ve Kadıköy deplasmanında sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrılan Galatasaray'da savunmanın önemli isimlerinden Martin Linnes, karşılaşma içerisinde aldığı darbe sonrasında zorlu 90 dakikayı bandajla tamamladı.

Yuto Nagatomo'nun sakatlığı ve maç kondisyonunun yerinde olmaması nedeniyle Kadıköy'deki zorlu mücadelede ilk 11'de görev yapan Norveçli oyuncu mücadelenin 35.dakikasında Victor Moses ile girdiği hava topu mücadelesinde rakibinin müdahalesi sonrasında yerde kalmış ve başında bir açılma meydana gelmişti. Karşılaşmada 90 dakika sahada kalan Linnes, mücadelenin kalan kısmında da bandajlı bir şekilde oyuna devam ederken; dakikalar 55'i gösterdiğinde de Mehmet Topal'ın sert müdahalesine maruz kalmıştı.

Zorlu mücadelenin devre arasında sağlık ekibi tarafından başındaki açılmaya ilişkin kontrol edilen Norveçli savunmacı, karşılaşma sonrasında detaylı bir kontrolden geçti. Martin Linnes'in önemli bir şeyinin olmadığı ve durumunun iyi olduğu, hafta içinde takımla birlikte çalışmalara devam edeceği öğrenildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0