Mustafa Cengiz: Amerika’daki Galatasaray bağlantısını sağlayacak.

Phoenix Rising Kulübü uluslararası işbirliği anlaşması imzalayan Galatasaray'da Mustafa Cengiz, GS TV'ye açıklamalarda bulundu. Mustafa Cengiz'in açıklamaları şu şekilde:

AMERİKA'DAKİ GALATASARAY BAĞLANTISINI SAĞLAYACAK
Galatasaray’ın Ali Sami Yen’den bu yana sahip olduğu şanlı tarihi, diğer bütün yönetimlerimiz gibi biz de sürdürmeye çalışıyoruz. Dünyanın en tepesine doğru yürüyüşüne devam etmeye çalışıyoruz. Bu bağlamda sevgili Berke Bakay kardeşim hem futbol dostu hem Türkiye hem de Galatasaray aşığı bir kardeşimiz. Amerika’daki Galatasaray bağlantısını sağlayacak.

MANCHESTER CİTY İLE DE KONTAK KURDUK
Nice Kulübü Başkanımız Sayın Alex ile de kıta Avrupası’ndaki futbolda stratejik iş birliği planlıyoruz, Amerika dahil. Biliyorsunuz daha önce Manchester City ile bu tip bir kontak kurduk. Onu geliştireceğiz. Zaman ve zemin buldukça bu ilişkileri geliştireceğiz. Bize fırsat verildikçe bunları Galatasaray Camiası adına hayata geçireceğiz. Nice kulübünün sevgili Başkanına bu ziyaret için teşekkür ediyorum. Sevgili Berke’ye de bu özgün ve kişisel çabaları için çok çok teşekkür ediyorum. Kulübün yönetiminde yer alan Amerika’nın önde gelen iş adamları da Türkiye’ye geldi. Çoğu ilk defa Türkiye’yi ziyaret ediyor. Çoğu çok büyük iş adamları, sanayiciler. Onların Galatasaray’a olan bu ilgisi bizi mutlu ediyor. Biz de camiamızın bu gücüne ve durumuna tercüman olabiliyorsak ne mutlu bize

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0