Mustafa Cengiz: Genç hakemleri destekliyorum

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz hakem atamalarıyla ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Genç hakemleri desteklediklerini belirten Cengiz, bir algı yaratıldığını da sözlerine ekledi.

Mustafa Cengiz'in açıklamaları şu şekilde: 
Mümkün olan en adaletli, kasıtlı hatalar yapmayan yönetimler diliyoruz. Genç hakemleri çok destekliyorum. Bizim lehimize de hata yapabilirler. Biz genç hakemlerin şans bulmasını istiyoruz. Galatasaray'ın kültürü bu. Açıklık, şeffaflık, tarafsızlık talep ediyoruz.

TÜM TAKIMLAR İÇİN SÖYLÜYORUM
Dün Malatya ölümüne savaştı. Profesyonel liglerdeki 250 kulübü de kutluyorum. Bütün kulüplere candan başarılar diliyorum. Benim endişem şu; bir algı yaratılıyor. Bir hakem, bir takımın hakemi gibi lanse ediliyor. Bizim lehimize hata yapan hakemi siz dinlendirip, aleyhimize hata yapan hakemi ertesi hafta maça verirseniz, ben bunun adını koyamam. Ben bunu Galatasaray için söylemiyorum. Bütün takımlar için söylüyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0