Henry Onyekuru: Bundan sonra herkes yüzde yüzünü verecek!

Türkiye Kupası'nın yarı finalinde 0-0'ın rövanşında Malatya'yı deplasmanda 5-2 mağlup eden Galatasaray'da maçın başarılı isimlerinden Henry Onyekuru karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Bütün takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum çünkü Malatyaspor gibi bir takıma karşı deplasmanda oynamak kolay değil. Herkes elinden gelenin yüzde yüzünü verdi, çok iyi performans gösterdi. Çok güzel bir oyun ve çok güzel bir skor ile finale gidiyoruz. Takımın konsantrasyonu hat safhada. Ancak maç maç gitmemiz gerekiyor. Acelemiz yok, her maç bir final. O yüzden şu anda en önemli maçımız sıradaki maçımız. Bugün çok iyi performans gösterdik, yüzde yüzümüzü verdik. Bundan sonra altı tane maçımız var. Herkesin yüzde yüzünü vereceğinden kimsenin şüphesi olmasın. Her maça final gözüyle bakıyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0