Sinan Gümüş için son kararı Terim verdi..

Galatasaray'ın hafta sonu ligde ezeli rakibi Fenerbahçe ile deplasmanda oynadığı derbi öncesinde takımın kamp yaptığı otelden ayrıldığı sırada taraftarlara hakaretvari söylemde bulunan Sinan Gümüş'ün akıbeti belli oldu. Kadro dışı bırakılması beklenen ve taraftarın tepkisini çeken Sinan, iki kez özür dilerken teknik direktör Fatih Terim duruma el koydu.

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Fenerbahçe derbisi öncesinde takımı uğurlamaya gelen Galatasaray taraftarları ile ilgili kullandığı ifade nedeniyle tepki çeken Sinan Gümüş için karar verildi. Yönetimin kadro dışı bırakmayı düşündüğü 25 yaşındaki oyuncu konuyla ilgili olarak hem teknik heyetten hem de yönetimden özür dilerken; sosyal medyadan da 2 kez taraftarlardan özür diledi. Kadro dışı bırakılması gündemde olan Sinan Gümüş için teknik direktör Fatih Terim'den flaş bir hamle geldi ve deneyimli teknik adam Sinan'ın özrünü kabul etti.

AFFEDİLDİ, PARA CEZASI KESİLECEK
Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan 25 yaşındaki oyuncu, şampiyonluk yolunda son 6 haftaya girilirken takımın kadro dışı bırakılmaması yönünde teknik heyet ve yönetim fikir birliğine varırken, kendisine de para cezası kesilecek. Yaptığı hatadan ötürü çok üzgün olan ve Galatasaray camiasından iki kez özür dileyen Sinan Gümüş’ün pişmanlığı ve hatasını kabul edip özür dilemesinin yanı sıra takıma katkıları da göz önüne alındı. Geçen yıl Fatih Terim’in devre arasında göreve gelmesinin ardından Alanya ve Konya karşısında son dakikalarda attığı gollerle 21. şampiyonlukta önemli katkısı olan Sinan’ın geçmişteki hizmetleri göz önüne alınarak, sezon sonuna kadar faydalanılması yönünde karar verildi. 

İLK ONBİRDE BİLE OLABİLİR
Sofiane Feghouli’nin sakatlığı, Henry Onyekuru’nun da cezası nedeniyle forma giyemeyeceği Kayseri maçı öncesinde de kanat rotasyonundaki eksikliği ön plana çıktı. Derbi sonrasında arka adalesinden sakatlandığı açıklanan Sofiane Feghouli maça yetiştirilmeye çalışılsa da oynama ihtimali düşük.. Kanattaki bu eksikler üzerine Terim’in, Sinan Gümüş’e de hafta sonunda görev vermeyi gündemine aldığı öğrenildi. Emre Akbaba’nın kart cezası nedeniyle Kayserispor maçında forma giyemeyecek olan Henry Onyekuru’nun yerine görev alması beklenirken Feghouli’nin forma giyememesi halinde Yunus Akgün ya da Sinan sahaya çıkacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0