Terim'den takıma: Başaracaksınız!

Başakşehir'in puan kaybetmesinin ardından şampiyonluk yolunda derbide Fenerbahçe karşısında çok kritik 2 puan bırakan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, ligin bitimine 6 hafta kala oyuncularını motive etmeye devam ediyor. Maçın ardından bir günlük izin verdiğini açıklayan ve ufak bir toplantı yapan İmparator oyuncularına ligin bitmediğini söylerken, şampiyon olacaklarına inandığını belirtti.

Habertürk'te yer alan habere göre; ezeli rakibi Fenerbahçe ile deplasmanda oynadığı derbide 1-0 öne geçmesinin ardından 10 kişi rakibi karşısında sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılan Galatasaray'da hakem kararlarına tepki gösteren teknik direktör Fatih Terim, yaşananlardan oyuncularının etkilenmemesi için kurmaylarıyla beraber kolları sıvadı. Kalan 6 haftada Medipol Başakşehir’in bir beraberlik alması durumunda yine ipleri ellerine alacaklarını öğrencilerine hatırlatan deneyimli teknik adamın, “Moralinizi bozmayın. Şampiyonluk şansımız hala devam ediyor ve rakibimize 1 puan daha yaklaştık. Kalan maçlarımızı kazanmamız durumunda yine şampiyon olacağımıza benim inancım tam, sizin de olsun. Henüz hiçbir şey kaybetmedik.” ifadeleriyle takımına moral verdiği öğrenildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0