Yuto Nagatomo takımla çalışmalara başladı..

Geçen sezon devre arasında takıma katılan ve gösterdiği istikrarlı performansla takdir toplayan Yuto Nagatomo için bu sezon pek iyi geçmiyor. Sezonun ilk yarısında Schalke 04 karşılaşmasında akciğer sönmesi yaşayan Japon futbolcu, ligin ikinci yarısında da sakatlıklardan kurtulamamıştı. Ancak hafta sonu oynanacak zorlu derbi öncesinde Nagatomo'dan gelen haber teknik heyeti sevindirdi.

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim hafta sonu oynanacak olan Fenerbahçe derbisi öncesinde savunmadaki kilit isimlerin eksikliğinden dolayı sıkıntıya düşerken, uzun süredir takımdan uzak kalan Yuto Nagatomo'dan gelen haberler keyifleri yerine getirdi. Sakatlığı sebebiyle ligde 4 maçtır forma giyemeyen Japon oyuncu, hafta sonu 3-0 kazanılan Malatya maçının ardından teknik direktör Fatih Terim'in takıma verdiği iki günlük aranın ardından başlayan Fenerbahçe maçının hazırlıklarında ilk antrenmanda takımla birlikte çalıştı. Japon yıldız son olarak 24 Şubat 2019 tarihinde oynanılan ve Galatasaray'ın tek golle kazandığı Akhisar Belediyespor karşılaşmasında görev yapmıştı. 

Malatyaspor karşılaşmasında Martin Linnes'in gösterdiği başarılı performans sonrasında Fenerbahçe karşısında da ilk onbirde görev yapması beklenirken, Yuto Nagatomo'nun maç kadrosunda yer alması ve teknik direktör Fatih Terim'in görev vermesi halinde oynaması bekleniyor. Nagatomo bu sezon Galatasaray forması altında tüm kulvarlarda 20 maçta görev yaparken, bu karşılaşmalarda 4 asist üretti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0