ZTK | Galatasaray finalde!

Türkiye Kupası yarı final 2. maçında Galatasaray 0-0 biten ilk maçın rövanşında, Evkur Yeni Malatyaspor’a konuk oldu. Maç boyunca etkili bir oyun süren Terim'in öğrencileri, zorlu karşılaşmadan 5-2’lik skorla galip gelerek adını finale yazdırdı. Galatasaray’a final kapısını açan goller Martin Linnes, Sofiane Feghouli, Henry Onyekuru (2) ve Kostas Mitroglou 'dan gelirken, Yeni Malatyaspor’un gollerini Mina ve Aleksic kaydetti.

Galatasaray maça Muslera, Mariano, Luyindama, Marcao, Linnes, Fernando, Ndiaye, Belhanda, Feghouli, Onyekuru, Diagne 11’i ile sahaya çıktı. Zorlu mücadelede her iki takımda adını finale yazdırmak için büyük motivasyonla sahaya çıktı. Galatasaray finali gerçekten istediğini hissettirerek 5. dakikada Linnes’in golü ile öne geçti. 33. dakikada Marcao sakatlanarak teknik ekibi korkuttu ve yerini Selçuk İnan’a bıraktı. 39.dakikada Sofiane Feghouli ceza sahası dışından attığı muhteşem golle farkı 2’ye çıkardı. Yeni Malatyaspor ilk yarıda farkı 1’e indiren golünü soyunma odasına gitmeden penaltıdan attı ve ilk yarı 2-1 sonuçlandı.

İkinci yarıya da etkili başlayan sarı kırmızılı ekip 58.dakikada Onyekuru’nun golüyle skoru 3-1 yaptı. Bu golden sonra Yeni Malatyaspor’un defansta verdiği açıklarla Galatasaray rahatladı ve 74.dakikada Onyekuru’nun 2. golüyle skor 4-1 oldu. 84.dakikada gelen Mitroglou’nun golü ve 89.dakikada gelen Mina’nın golüyle maç 5-2 sonuçlandı ve Galatasaray adını finale yazdırdı. 

16 Mayıs Perşembe akşamı Sivas'ta oynanacak olan karşılaşmada Galatasaray, geçen sezonun şampiyonu Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0