Aslan taktik çalışıyor!

Süper Lig'de şampiyonluk virajına lider olarak giren Galatasaray, hafta sonu Çaykur Rize deplasmanında sahaya çıkacak. Şampiyonluk için geri sayıma geçen Fatih Terim'in öğrencileri, evinde oynayacakları Başakşehir maçı öncesinde kaza yaşamak istemiyor. Kurmaylarıyla sürekli toplantılar yapan Terim'in son antrenmanda taktik dosyasını yanından bir an olsun ayırmadığı görüldü.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'ın şu sıralar tek gündemi Cumartesi günü deplasmanda oynanacak olan Çaykur Rize maçı.. Teknik patron Fatih Terim, taktik defterini eline alıp zorlu mücadelenin provalarını başlattı. Hafta içindeki kupa finali bir kenara bırakıldı, tüm hesaplar 3 puan üzerine kuruluyor. Beşiktaş'ı yendikten sonra bir gün izin yapan Aslan'da hafta boyunca gerçekleştirilen fizik antrenmanları yerini taktik ağırlıklı çalışmalara bıraktı.

Sarı-Kırmızılılar, yarın Rizespor’la deplasmanda oynanacak kritik mücadelenin taktik hazırlığını dün sabah Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptı. Teknik direktör Fatih Terim, taktik defteriyle birlikte talimatlarını futbolcularına iletirken, yardımcıları da adım adım çalışmayı takip edip yönetti. Rizespor maçının kazanılması halinde, 19 Mayıs’taki Başakşehir karşılaşmasında tabir-i caizse şampiyonluk maçına çıkacak olan Galatasaray’da tüm planlar 3 puan üzerine kuruluyor. Terim, oyuncularının özellikle hafta içinde oynanacak kupa finalini bir kenara bırakıp tamamen Rizespor deplasmanına konsantre olmasını istiyor. 

FLORYA'DA TEMPO ARTTI
Galatasaray, ligin 32. haftasında yarın Çaykur Rizespor’a konuk olacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Florya’daki antrenmanda ısınma hareketlerinin ardından gruplar halinde beşe iki pas oyunu oynandı. Ana bölümde taktik çalışmanın yapıldığı idman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketleriyle sona erdi. Defansın formda ismi Luyindama, dünkü idmanda da çok hırslıydı. Beşiktaş derbisi öncesi sakatlanan Yunan forvet Kostas Mitroglou ise hafta sonu oynanacak Rize maçında sakatlığı sebebiyle yer alamayacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0