Aslan’ın gurur gecesi!

Süper Lig’de 22. kez mutlu sona ulaşan Galatasaray, altyapıları da kasıp kavurdu. U21, U19, U17 ve U14 takımları da şampiyonluğa ulaşırken, genç Aslanlar kupalarıyla Türk Telekom Stadı’na çıktı, ayakta alkışlandı.

Fatih Terim farkını her yerde, etkisini tüm kategorilerde gösteriyor! İmparator, göreve geldiği geçen sezonun devre arasından bu yana altyapıya büyük önem verirken, Galatasaray bu sezon hemen her yaş kategorisinde bu çalışmaların meyvesini topladı. Ali Yavaş önderliğindeki Galatasaray Futbol Akademisi, U14, U17, U19 ve U21’de şampiyonluk yaşadı. 16 yaş altı kategorisinde finale yükselen Galatasaray’ın gençleri, penaltılarla Trabzonspor’a boyun eğerken, U15’te ise Altınordu mutlu sona ulaştı. Yönetim dünkü kutlamalarda genç Aslanları da onore ederken, şampiyonların hepsi sahneye çağrıldı. 52 bin kişi altyapının yıldızlarını ayakta alkışladı.

BAŞKAN CENGİZ TEBRİK ETTİ
Başkan Mustafa Cengiz şampiyonluk yaşayan altyapı takımlarını ve Galatasaray futbol akademisini tebrik etti. Cengiz, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, “2018-2019 sezonunda liglerini şampiyonlukla tamamlayan 14, 17, 19 ve 21 yaş altı takımlarımızın değerli sporcularını ve cefakar ailelerini içtenlikle kutlar; bu başarıda evlatlarımıza rehberlik eden başta teknik direktörümüz Fatih Terim olmak üzere Futbol Akademisi Koordinatörü Ali Yavaş’a, Futbol Akademisi İdari Menajeri Semih Egemen Ersoy’a, teknik sorumlularımıza ve akademi çalışanlarımıza tüm Galatasaraylılar adına teşekkür ederim.” dedi

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0