Bild duyurdu: Ribery için en ciddi aday Galatasaray!

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'da teknik heyet ve yöneticiler, saha içine odaklanmış olsa da gelecek sezonun kadrosu için de çalışmalar dört koldan devam ediyor. Kadrosuna mutlak suretle kanat oyuncusu takviyesi yapacak olan Galatasaray için flaş bir isim gündeme geldi, Franck Ribery

Almanların dünyaca ünlü Bild gazetesinde yer alan habere göre; sezon sonunda Bayern Münih'ten ayrılmaya hazırlanan Fransız yıldız oyuncu Franck Ribery için en ciddi aday Galatasaray. 2005 yılında yarım sezon Galatasaray forması giyen ve gösterdiği performans sonrasında önce Marsilya, ardından da Bayern Münih'in yolunu tutan yıldız oyuncunun kariyerinin son yıllarında Arabistan yada Katar gibi gözden uzak ülkelerde değil, yarışmacı bir takımda olmak istediği ve Galatasaraylı yöneticilerle de temas içerisinde olduğu iddia edildi.

12 sezon Bavyera ekibinin formasını giyen ve bu sezon sonunda ayrılacağı resmi olarak açıklanan Ribery'nin adı bir süredir Galatasaray ile anılıyordu ancak bununla ilgili herhangi bir resmi girişim olmamıştı. Haber içeriğinde ayrıca, Galatasaray her ne kadar Ribery için ciddi bir opsiyon olsa da, Fransız yıldızın kariyerinin son bölümünde ekonomik taleplerinin yüksek olması halinde Galatasaray için uygun bir opsiyon olmayacağı da belirtildi.

Alman ekibiyle sözleşmesi sona eren ve bonservissiz olarak transfer yapabilecek olan 35 yaşındaki Fransız kanat oyuncusu bu sezon Bundesliga ve Şampiyonlar Ligi'nde toplamda 29 maçta 1547 dakika sahada kalırken bu karşılaşmalarda 5 gol - 4 asist yaptı.

Bayern Münih başkanı Karl-Heinz Rummenigge geçtiğimiz günlerde Franck Ribery ve Arjen Robben için "Robben 2009'da, Ribery 2007'de Bayern'e geldi ve ikisi ile de 10 yıldan fazla zaman geçirdik. Bayern'e büyük katkılar verdiler. Onlar için sezon sonunda Allianz Arena'da uzun süre unutulmayacak bir veda maçı düzenleyeceğiz, çünkü bunu hak ettiler." ifadelerini kullanmıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0