Cem Kınay: Her üyenin şampiyonluğa odaklanması lazım..

Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Cem Kınay, gündeme dair FCN Blog'a özel açıklamalarda bulundu. Galatasaray'da her üyenin ve camianın tüm fertlerinin şampiyonluk yolunda takımın yanında olması gerektiğini savunan Kınay, dün akşam Anadolu Efes takımıyla tarihi bir başarıya imza atan Ergin Ataman'ın da bir Galatasaraylı olarak kendisini gururlandırdığını dile getirdi. Cem Kınay'ın açıklamalarının tamamı şu şekilde..

HER ÜYENİN ŞAMPİYONLUK YOLUNDA DESTEKLEMESİ ŞART
Aslında bu son haftalarda yönetime değil de, Galatasaray'ın şampiyonluğuna odaklanmak gerekiyor. Şampiyon olduktan sonra yönetim konusu ele alınır. Yönetimin ibra edilmemesi sonrasında konu mahkemelik olundu, tedbir kararı alındı ve ibranın kaldırılması için mahkemeye gidildi. Galatasaray tüzüğüne göre, normal şartlarda 30 gün içerisinde seçim olması gerekiyor ancak seçim için herhangi bir aksiyon olmadı. Ancak şuanda zaten Galatasaray'ın şampiyonluğuna, başarısına odaklanmak gerekiyor. Galatasaray tarihte en büyük değerlerden birisini yakaladı borsada.. Dört hafta kadar beklemek lazım, sezon sona erdiğinde her şey tartışılır. Her Galatasaraylının, her genel kurul üyesinin yapması gereken Galatasaray'ın başarılı olması için desteklemek.

Galatasaray daima zor günlerin takımıdır. Bu hafta sonu Beşiktaş ve gelecek hafta evinde oynayacağı Başakşehir karşısında maçlarını kazanarak başarılı olacağını düşünüyorum. Takımımız dörtte dört yaparak şampiyon olacaktır.

ERGİN ATAMAN'IN EN BÜYÜK HAYALİ..
Bugün en çok üzüldüğüm konu keşke Ergin Ataman zamanında Galatasaray'da kalsaydı da, bugün Galatasaray ile Final Four'a kalabilseydi. Galatasaray'daki hedefi buydu.. Eurocup şampiyonu olduktan sonra Euroleague'de son dört arasına kalmak gibi bir hedefi vardı. Kısmet olmadı. O zamanın yönetimi Ergin hocayla çalışmak istemedi. Ergin Ataman iyi bir Galatasaraylıdır. Anadolu Efes'e geldiği günden beri kendisini takip ediyorum, maçlara geliyorum, destekliyorum. Ergin Ataman bence Türkiye'nin değil Avrupa'nın en büyük antrenörlerinden birisi.. Final Four'a kalması onun için önemli bir başarı, kendisiyle de gurur duyuyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0