Başakşehir maçı öncesi Ndiaye şoku!

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında şampiyonluk düğümünü çözecek maçta Galatasaray, Başakşehir'i konuk ediyor. Zorlu karşılaşmayı kazananın şampiyon olacağı maçta iki takımın ilk 11'i belli olurken Cimbom'da Badou Ndiaye şoku yaşanıyor.

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı nefes keserken ligin kaderini belirleyecek Galatasaray - Başakşehir maçı öncesinde iki takımın ilk 11 açıklandı. İki takımda da kadroda sürpriz isimler yer alırken Galatasaray'da Fatih Terim, Kostas Mitroglou'nu sakatlığı nedeniyle kadroya almazken sarı-kırmızılılarda Badou Ndiaye de yabancı kontenjanına takıldığı için kadroda yer almıyor.

BEŞİKTAŞ MAÇINDA DA YOKTU
Fatih Terim, Badou Ndiaye'yi 31. haftada oynanan Beşiktaş derbisinde de kadroya almamış ve ortasahada Ryan Donk-Fernando ikilisine şans vermişti.

İki takımın ilk 11'i şu şekilde:
Galatasaray: Muslera, Mariano, Luyindama, Marcao, Nagatomo, Donk, Fernando, Feghouli, Belhanda, Onyekuru, Diagne.

Başakşehir: Mert, Caiçara, Mahmut, Kudriashov, Clichy, Gökhan, Emre, Visca, İrfan Can, Elia, Bajic.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0