Efe Güven: Yüzdemizin altında kaldık..

Kadınlar Basketbol Ligi'nde yarı final serisinin 4.maçında ezeli rakibi Fenerbahçe'yi evinde ağırlayan Galatasaray kadın basketbol takımı sahadan 49-57'lik skorla mağlup olurken, baş antrenörümüz Efe Güven karşılaşma sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Çok keyifli bir seri izlettiğimizi düşünüyorum basketbol severlere. Türk basketbolunun iki ekolü çok keyifli bir basketbol izletiyor. Şu an seri 2-2’ye geldi. Rakibimizi tebrik ediyorum, bugün gayet sert ve agresif oynadılar. Kazandığımız maçlardaki yüzdemizin altında kaldık bugün. Bir de rakibimizin çemberine fazla gidemedik. Biz de elimize gelen birçok fırsattan yararlanamadık. Bir maç daha var, şimdi Metro Enerji Spor Salonu’na gideceğiz. Oradaki maçı kazanıp finale yükselmek istiyoruz.

Ayrı bir parantezi de taraftarlarımıza açmak istiyorum. İnanılmaz bir atmosfer vardı. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz, bu takımı bugün gururlandırdılar ve onurlandırdılar. Hepsine teşekkür ederim.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0