Engelsiz Aslanlar seride öne geçti..

TSB Süper Ligi'nde normal sezonu ikinci sırada bitirmesine karşın yarı final serisinde İzmir BŞB'e kaybederek üçüncülük/dördüncülük için klasman maçına çıkan Galatasaray TSB takımı, ezeli rakibi Beşiktaş TSB takımı ile serinin ilk maçında karşılaştı.

TSB Süper Ligi'nde yarı finalde rakiplerine kaybeden iki ezeli rakip üçüncülük/dördüncülük serisinin ilk maçında karşı karşıya geldi. Baştan sona büyük bir çekişmeye sahne olan karşılaşmadan 68-61 galip ayrılan Sedat İncesu'nun öğrencileri seride durumu 1-0'a getirirken, 3 maç üzerinden oynanacak olan seride avantajı ele geçirdi.

Karşılaşmaya Enes Bulut, Gökhan Coşkun, İsmail Ar, Fikri Gündoğdu ve Bulut Kodal beşiyle başlayan takımımız karşılaşmanın ilk çeyreğini 19-12 önde tamamlarken, ikinci çeyrekte rakibinin üstün oyununa rağmen soyunma odasına 29-27 önde girdi. Üçüncü çeyrekte müthiş bir çekişmeye sahne olan karşılaşmada rakibi karşısında 5 sayılık üstünlüğünü koruyan Engelsiz Aslanlar, son çeyrekte de kontrolü bırakmadı ve sahadan 68-61'lik skorla galip ayrıldı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0